Partners

Vi har en stark övertygelse att det bästa sättet för ett företag att nå sin målgrupp är att i handling bevisa sitt engagemang, och i Good to Greats partnerskap genom ett ”nytänk” och ambitiösa ungdomar för framtiden. Vi utgår från våra partners behov och hur vi kan skapa affärsnytta. Vi strävar efter att hjälpa våra partners med relationsskapande aktiviteter för befintliga och potentiella målgrupper.

Våra partners gör en viktig skillnad för svensk tennis framtid och kan på ett naturligt sätt berätta om sitt engagemang på intressanta mötesplatser där Good to Great är en aktiv part. Vi eftersträvar en äkta, stark och rolig relation tillsammans med våra partners där vi tillsammans skapar möjligheter.

Vill du bli partner till Good to Great?

Kontakta Nicklas Kulti: nicklas@goodtogreat.se

Main partners
Catella

Catella är en finansiell rådgivare och kapitalförvaltare med spetskompetens inom fastigheter, räntor och aktier. Vi har en ledande position inom fastighetssektorn och en stark lokal närvaro i Europa med cirka 500 anställda i tolv länder. Catella är ett kunskapsföretag där våra medarbetare är vår viktigaste resurs. För oss är det viktigt att talanger, både unga och äldre, har möjlighet att utvecklas. Vi tror på starka individer och hos oss är det högt i tak för motivera goda initiativ. Hos Catella finns det plats för din idé!

Lundin Petroleum

”Good to Great gör en viktig insats för många ungdomar i deras passion att nå tennisens världstopp och vi är glada att kunna bidra till denna långsiktiga satsning med att utveckla unga talanger och förhoppningsvis förverkliga deras drömmar. Satsningen stämmer väl överens med de värderingar som Lundin Petroleum står för” säger Ashley Heppenstall, VD

Team partners
Partners

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, projektutveckling och fastighetsförvaltning.

”Goals” är samlingsnamnet på alla våra sponsoraktiviteter och syftar till att förverkliga mål. Våra egna och de som sätts upp av samhället, föreningar, idrottare och organisationer. Vi vill aktivt medverka till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhället och nästa generation. Därför  är vi med och sponsrar Good to Great.

”Tennisens mix av muskelstyrka, teknik, elegans och smidighet ligger vårt varumärke naturligt nära. Efter över ett deceniums engagemang i elitspelarnas närvaro på Stockholm Open känns Good to Great som en naturlig fördjupning av satsningen på svensk tennis. Vi är stolta över att få vara med och stötta framtidens stjärnor med hjälp av dessa eldsjälar” säger Fredrik Ellsäter, Marketing Manager BMW

“Det är ett spännande initiativ som återspeglar den utveckling vi strävar efter i vår organisation; att genom praktisk träning, stöttande lagarbete, passion till yrket och dedikerad insats utveckla exceptionella individer till Nordens främsta jurister.”

Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva tryggare och rikare imorgon. Vi erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov. Hos oss finns experter inom områden som förmögenhetsförvaltning, pension, skatt och juridik. Inom affärsområdet Special Clients erbjuder vi oberoende förmögenhetsrådgivning, Family Office tjänster, förvaltning för privatpersoner, familjer, entreprenörer och deras bolag. Rådgivningen som Special Clients erbjuder är per definition oberoende, vilket innebär att den sker under förhållanden som minimerar risken för intressekonflikter som kan påverka rådgivningen.Vi strävar efter att vara en långsiktig partner, inte en säljare av egenproducerade produkter och tjänster. Detta innebär att Söderberg & Partners Special Clients tillsammans med er som kund utvecklar ett långsiktigt partnerskap baserat på ömsesidigt förtroende.

Socialt ansvar och engagemang har alltid varit viktigt för Söderberg & Partners och är idag en integrerad del av verksamheten. Samarbetet med Good to Great är en del av detta som förhoppningsvis kan inspirera barn och ungdomar till att förverkliga sina mål och drömmar.

Chicago-baserade Wilson Sporting Goods Co är ett dotterbolag till Amer Sports och är ett av världens ledande tillverkare av högpresterande sportutrustning, kläder och tillbehör. ”Som världsledande utvecklare av tennisprodukter är vi mycket glada att få stötta GtG som är en av de bästa tennis akademier i världen med våran utrustning. GtG och Wilson delar samma vision att utveckla och stötta tennisspelare som är på väg till toppen och vi är glada över att få vara en del av denna resan” Wilson använder player insights för att utveckla produkter som driver tennisutrustning till nya områden och nivåer. Genom sitt engagemang att skapa produkter som gör det möjligt för idrottare på alla nivåer att prestera sitt bästa, har Wilson förtjänat sin plats som ledare i sportartiklar i över ett sekel.

Anima Sana In Corpore Sano betyder “en sund själ i en sund kropp.” Det är en gammal latinsk fras som ASICS namn härstammar från och är fortfarande den grundläggande plattform som varumärket bygger på. Företaget startades i Kobe, Japan, 1949 av Kihachiro Onitsuka och är idag en ledande designer och tillverkare av löparskor, tennisskor, andra sportskor, kläder och tillbehör. Att stötta unga lovande tennistalanger är en viktig del i vår verksamhet.

Med vår tekniska kunskap och kompetens inom digitalisering har vi för avsikt att kombinera kontinuerlig innovation med respekt för planeten samtidigt som vi lägger till värde för våra kunders verksamhet. Tillsammans. Byggnad genom byggnad. Enhet per enhet. Kilowatt efter kilowatt. Megabyte av megabyte – vi utformar din framtid. I dag.

Rejlers har i många år fokuserat på hälsofrågor. Vi uppmuntrar motion som löpning, tennis och skidåkning. Sport och tävling är en naturlig del av vår kultur. Därför är vi stolta över att vara sponsor för elitungdomar och hjälpa dem att uppnå sina mål och drömmar. Ambitionen är tillsammans med Good to Great att utveckla tennis talanger i Norden och skapa en ”Team Rejlers” där utvalda spelare ska inkluderas, säger Peter Rejler.

Designa din framtid. I dag.

”Vi på Ryska Posten har sedan starten anpassat vår service efter våra kunders behov och har med den strategin som bas växt från en lokal budfirma till ett fullserviceföretag som levererar service över hela världen. Idag erbjuder vi tjänster inom allt från bemanning, skafferi, event, hantverkshjälp & global logistik till lokal budservice. För oss har det alltid varit viktigt med hälsa, vilket vi tror är en starkt bidragande faktor till prestation och välmående. Hösten 2017 startade vi Ryska Posten Padel Team, dels för att satsa på elit, men också för att kunna erbjuda olika träningsformer till våra medarbetare. Samarbetet som vi nu dragit igång med Good to Great ligger helt i linje med både vårt hälsotänk och vår strävan om att ständigt utvecklas. Vi ser fram emot att göra stordåd tillsammans!”

”Ricoh hjälper företag att förverkliga sina idéer inom IT och dokumenthantering och har valt stödja Good to Greats initiativ att ge de unga och mest ambitiösa tennisspelarna möjligheten att förverkliga sina drömmar. Sverige har fantastiska traditioner inom tennis och vi känner en glädje om vi kan bidra till att våra spelare tillhör de bästa i världen. Ricoh har ett givande partnerskap med ATP-tennisen i Europa och nu med GtG på samma sätt som vi hoppas att våra kunder har det med oss” säger Magnus Christerson, Marknadsdirektör Ricoh Sverige AB

Scandinavian Risk Solutions (SRS) är en ledande leverantör av säkerhetstjänster för svenska och internationella intressen i Sverige och utomlands. Som strategisk säkerhetspartner erbjuder SRS effektiv säkerhetsledning, person-, fysisk- och cybersäkerhet i form av operativ riskhantering och strategiska beslutsunderlag inom ramen för best-practice konceptet Security Risk Management (SRM). SRS har sedan 2004 framgångsrikt levererat säkerhets- och krisstöd till privatpersoner, organisationer, företag och myndigheter.

SRS vision och ägardirektiv innebär ett långsiktigt samhällsengagemang, där en del av överskottet återinvesteras i ideella projekt inom ramen för SRS CSR strategi. Ungdomsidrotten är viktigt för Sveriges framtida konkurrenskraft och vi tror starkt på att vårt samarbete med Good to Great kommer att göra skillnad för de Sveriges unga talanger inom tennis.