Här ska framtidens padelstjärnor fostras

PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 21 november 2018

 

 

 

 


Här ska framtidens padelstjärnor fostras

 

Sverige ska fostra världsstjärnor och bli en toppnation i padel. Med denna ambition inleder Good to Great och Danderyds Gymnasium ett samarbete som möjliggör för unga talanger att kombinera sin satsning med studier.

 

Som första gymnasieskola i Stockholm erbjuder Danderyds Gymnasium eleverna att läsa Nationell Idrottsutbildning Padel (NIU).

– Tillsammans med Svenska Padelförbundet och med Danderyds Gymnasium skapar vi unika förutsättningar för våra ungdomsspelare, säger Mattias Mikulski på Good to Great.

 

Good to Great coachar redan padelspelare på hög nivå i Sverige och har i tennis bidragit till Grand Slam-segrar och andra stora internationella framgångar på såväl senior- som juniornivå.

– Mycket av vårt arbete i tennis går att implementera på padel, säger Nicklas Kulti på Good to Great.

 

Good to Great har sin verksamhet i Catella Arena, bara några hundra meter från Danderyds Gymnasium.

 

– NIU är till för den elev som vill nå nationell eller internationell nivå inom padel och skapa en framtid som padelspelare. Utbildningen ges med en tydlig elitidrottskaraktär, säger Jonas Bergdahl Lundqvist på Danderyds Gymnasium. 

 

 

För mer information, vänligen kontakta:

 

Nicklas Kulti, Founding Partner Good to Great 
+46 (0) 70 – 871 04 22 
nicklas@goodtogreat.se

 

Mattias Mikulski, Head of Padel Good to Great 
+46 (0) 79 – 101 00 13 
mattias@goodtogreat.se

 

Jonas Bergdahl Lundqvist, NIU, Danderyds Gymnasium

Jonas.BergdahlLindkvist@danderyd.se

 

|Om Good To Great| Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennis och padelspelare. Visionen är att skapa norra Europas ledande arena för utveckling av tennis och padelspelare. I mars 2018 stod akademins nya toppmoderna anläggning klar med fantastiska möjligheter att hjälpa fler ambitiösa ungdomar med sin idrottssatsning. Läs mer på www.goodtogreat.se

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera