Collector Bank Arena

Collector Bank inleder samarbete med Good to Great Tennis Academy och blir ny arenasponsor

Collector Bank har inlett samarbete med Good to Great Tennis Academy som bedriver en ledande tennisakademi och tennis- och padelverksamhet i Danderyd, Stockholm. Verksamheten har som mål att utveckla och stödja morgondagens tennisstjärnor samt utveckla padelspelare. Collector Bank går in som arenasponsor, och namnger anläggningen till Collector Bank Arena, för att stödja verksamheten samt öppna upp för nya affärsmöjligheter och öka varumärkeskännedomen.

Good to Great grundades 2011 av de tidigare tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström och arenan invigdes våren 2018. Fokus för verksamheten är att utveckla tennisspelare från ”Good to Great” samt att förbereda ungdomar för livet på och utanför tennisbanan. Arenan är en av de ledande tennis- och padelanläggningarna i världen för både juniorer, proffs och amatörer för att utvecklas och glädjas av tennis- och padelspel. Good to Great ger de bästa förutsättningarna för att kunna förverkliga denna vision med såväl tennis- och padelträning, mental träning, fys och idrotts-skadebehandlingar samt viktiga funktioner som kost och skolgång för ungdomar. Arenan är även öppen för motionärer som därmed kan träna bredvid både dagens och framtidens idrottsstjärnor.

Collector Bank, som går in som sponsor till verksamheten och arenan, har de senaste åren tydliggjort sitt fokus på finansieringslösningar riktade främst till små och medelstora företag i Norden. Collector Banks syfte är att överbrygga finansieringsgapet som finns på marknaden idag mellan mindre aktörer och traditionella storbanker. Med drivkraften att hjälpa deras kunder att förverkliga sina visioner har Collector Bank en viktig roll att fylla för små och medelstora företag som vill ta sin verksamhet till nästa nivå och i förlängningen bidra till tillväxt i ekonomin och stödja ett hållbart och välfungerande finansiellt ekosystem.

Fokus på att ta företag och individer till nästa nivå, ”Good to Great”, är en viktig gemensam nämnare för Collector Bank och Good to Great. Fokus på hälsa och välmående är ytterligare viktiga aspekter och samarbetet passar därmed båda parterna väl.

– Vi är oerhört imponerade av Good to Great-teamets arbete. Med energi och stort engagemang bedriver de träningsprogram och en arena i världsklass som öppnar upp möjligheter för unga tennistalanger. Precis som Collector Bank hjälper företag att ta sig till nästa nivå, hjälper Good to Great unga talanger att utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi är stolta över att som sponsorer kunna stödja verksamheten och ser fram emot samarbetet med Good to Great-teamet. Vidare ser vi även goda möjligheter för både nya affärer och att öka varumärkeskännedomen, säger Martin Nossman, VD för Collector Bank.

– Vi strävar hela tiden efter att skapa möjligheter för många ungdomar och en fantastisk upplevelse för våra besökare. Vi är stolta och glada att tillsammans med Collector Bank skapa förutsättningar för ungdomar. Vi har en vision att vara en av världens bästa idrottsanläggningar, säger Nicklas Kulti, Partner på Good to Great.

Om Collector Bank

Collector är specialiserade på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker. Företagserbjudandet omfattar fastighetskrediter, företagskrediter och factoring samt betallösningar. Våra tjänster för privatpersoner inkluderar privatlån, faktura- och delbetalningstjänster, kreditkort och sparkonton. Bolaget har kontor i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Helsingfors och Oslo. Collector AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm.