Ryska Posten & GTG’s padelsatsning

Good to Great Tennis Academy och Ryska Posten offentliggör idag en gemensam padelsatsning. Det långsiktiga målet är att svenskar skall etablera sig på WPT (World Padel Tour). Det första steget är att svenska mästaren, Simon Vasquez som ingår i Ryska Posten Padel Team, gör sin satsning tillsammans med Good to Great.

Den gemensamma satsningen kommer att ske i minst fem år med fokus på elit samt att skapa en bas för träning och hälsa för Ryska Posten företagen. Vidare finns även ett långsiktigt mål att bygga upp en juniorsatsning och att bredda sporten.Good to Great har erfarenhet av att coacha tennisspelare i världsklass med ett helhetskoncept som bidragit till Grand Slam segrar och internationella juniorframgångar. Ansvarig coach från Good to Great är Mattias Mikulski som är utbildad padelcoach och som även tävlat inom tennis, representerat landslaget i innebandy och tävlat på nationell nivå i padel.

Satsningen innebär att spelarna får träna och vistas i en världsklassmiljö där Ryska Posten och Good to Greats mål är att de fostras så att de etablerar sig på WPT touren”Vi ser fram emot att göra en gemensam och professionell satsning på Padel där vi tar med oss erfarenhet från tennisvärlden”, säger Nicklas Kulti, Good to Great Tennis Academy“Vi vill göra skillnad för en kommande generation både inom Ryska Posten och padelspelare från Sverige. Träning och hälsa är viktiga frågor för Ryska Posten, gemensamt skapar vi förutsättningar för våra medarbetare och våra padelspelare att nå världsklass”, säger Daniel Pilotti, grundare av Ryska Posten

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Kulti, Founding Partner Good to Great
+46 (0) 70 – 871 04 22
nicklas@goodtogreatworld.com

Mattias Mikulski, Head of Padel Good to Great
+46 (0) 79 – 101 00 13
mattias@goodtogreatworld.com

Daniel Pilotti
daniel@ryskaposten.se

|Om Ryska Posten| Ryska Posten bolagen säger ja till allt och ger alltid den bästa servicen på uppdragen de tar sig an, oavsett tid på dygnet. De erbjuder allt från bud, bemanning, event, frukt och frukost till hantverkartjänster