Robin väljer att gå vidare

Robin Brage väljer efter 5,5 år ihop med Good to Great Tennis Academy att gå vidare i sin tränarkarriär. Robin var en av de första tränarna som anställdes i tennisakademin och har varit med hela vägen från starten i Salkhallen och de närmare 4 åren i Järfälla.

Under åren har Robin visat stort engagemang för inte minst de yngre spelarna och han har varit en uppskattad tränare bland såväl spelare som föräldrar. Utöver det så har Robin varit en väldigt positiv och fin arbetskamrat som kommer saknas mycket.

”Jag vill tacka Good to Great Tennis Academy för 5,5 fina och bra år. Jag har haft äran att jobba med bra spelare och bra kollegor. Under dessa år så har jag utvecklats mycket både som människa och tränare. Good to Great kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat och jag har träffat vänner för livet. Jag tar med mig all den erfarenhet och kunskap jag har fått med mig till mina nya äventyr. Stort tack Magnus Norman, Niklas Kulti och Mikael Tillström för allt ni gjort och för att ni alltid trott på mig” säger Robin.

”Robin var en av de första tränarna som vågade tro på oss. Han har varit med och byggt upp akademin under alla tuffa år och han kommer lämna ett stort tomrum efter sig då han varit omtyckt bland alla. Vi har alla stor respekt för Robin och hans beslut att komma närmare familjen” säger Nicklas Kulti, en av grundarna till Good to Great Tennis Academy

Robin kommer framöver att jobba i Mälarhöjdens Tennisklubb och vi önskar båda Robin och hans framtida arbetsgivare stort lycka till!