AddPro och Good to Great i gemensam satsning

GTG är sedan ett antal år en världsledande akademi i tennis. GTG:s satsning på padel inleddes i april 2018 då akademin fick sin egen anläggning, Catella Arena i Danderyd. Som ett led i ansträngningarna att GTG ytterligare ska stärka sin position i de båda idrotterna inleds nu ett samarbete med AddPro som blir akademins officiella IT-partner.

– Padel är den snabbast växande sporten i Sverige och naturligtvis finns en vision om att på sikt skapa en motsvarighet till det ”svenska tennisundret”, säger AddPros VD Nicklas Persson.

Förra året skrevs svensk padelhistoria – i tennismetropolen Båstad. – Swedish Padel Open blev en jättesuccé och att den avgjordes just i Båstad understryker hur de båda idrotterna kan samverka på olika sätt. GTG:s stora framgångar och goda renommé i tennisvärlden är självklart oerhört stimulerande även för svensk padel, säger Nicklas Persson och fortsätter: – Framför allt handlar det om att ge unga och ambitiösa killar och tjejer möjligheten att förverkliga sina drömmar.

GTG grundades 2011 av exproffsen Magnus Norman, Mikael Tillström och Nicklas Kulti. Flera av Sveriges bästa tennisspelare och ett stort antal utländska talanger tränar på akademin.

– Vår strävan är att ta svensk tennis tillbaka till världstoppen och att ge även landets padeltalanger bästa tänkbara förutsättningar. Samarbetet med AddPro stärker dessa möjligheter ytterligare, säger Nicklas Kulti vVD Good to Great.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Kulti, vVD Good to Great nicklas@goodtogreat.se
070 871 04 22

Nicklas Persson, VD AddPro AB Nicklas.persson@addpro.se
073 625 75 50

|Om Good To Great| Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennis och padelspelare. Visionen är att skapa norra Europas ledande arena för utveckling av tennis och padelspelare. I mars 2018 stod akademins nya toppmoderna anläggning klar med fantastiska möjligheter att hjälpa fler ambitiösa ungdomar med sin idrottssatsning. Läs mer på www.goodtogreat.se

|Om AddPro| AddProkoncernen bedriver verksamhet inom IT-området Säker & Effektiv IT och etablerades år 2000. Verksamheten utvecklas mycket positivt, expanderar starkt och finns idag representerat i Malmö, Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Kristianstad. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige. Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 bemannad support kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Verksamheten beräknas 2019 närma sig en omsättning på ca 1 MRD med god lönsamhet och sysselsätter över 300 anställda specialister varav ca 85% är tekniska specialister verksamma i något av bolagets kompetensområden.

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera