Good to Great Tennis Academy rekryterar Jens Jacobsson som tennistränare

PRESSMEDDELANDE                        

Stockholm, juli 2018 

Good to Great Tennis Academy har rekryterat Jens Jacobson som ny tennistränare. 

Jens har en meriterande tränarbakgrund samt en gedigen utbildning inom idrott och pedagogik. Tränarkarriären startade i Örebro som verksamhetsansvarig för Tennis Öst, under de senaste åren har Jens varit verksam i Näsbyparks TK med utveckling av klubbens tävlingsjuniorer. 

Jens Jacobson har flera ledaruppdrag för Svenska Tennisförbundet såsom nordiska mästerskapen, Lag EM, individuella EM och ITF tävlingar. 

Jens har examen från Gymnastik- och Idrottshögskolan, genomgått Bosöns elittränarutbildning samt utbildning inom specialpedagogik.Han ingår även i Svenska Tennisförbundets tränarsatsning under ledning av Magnus Norman. 

Jens kommer framförallt arbeta med åldrarna 11–16 år på Good to Great Tennis Academy. I sin roll på akademin kommer Jens även ha ett skolansvar med sin lärarutbildning där han blir den sammanhållande länken mellan skola och akademispelare på högstadium och gymnasium. 

”Jag är väldigt imponerad över Jens Jacobson jobb med att utveckla spelare. En tränare som jobbar i det tysta med oerhört bra resultat. Det känns väldigt tryggt att Jens har en gedigen utbildning från GIH och lärarbehörighet. Jens kommer att tillföra mycket till vårt starka tränarteam och våra juniorer i synnerhet” säger Mikael Tillström Head of Operations på Good to Great. 

”Efter flera år med utveckling av många duktiga juniorer på klubb och region så känns det som en spännande utmaning att få komma till en miljö i världsklass och ingå i ett team som strävar att utveckla spelare till absolut världsklass” säger Jens Jacobson.

För mer information, vänligen kontakta:

Mikael Tillström, Head of Operations Good to Great Tennis Academy 

+46 (0) 70 – 8304986,
 mikael@goodtogreat.se 

|Om Good To Great | Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennisspelare. Visionen är att bygga norra Europas ledande tenniscenter för utveckling av tennisspelare. Under mars månad 2018 öppnade Good to Great en toppmodern anläggning, Catella Arena i Danderyd med fantastiska möjligheter att hjälpa fler ambitiösa ungdomar med sin idrottssatsning. Läs mer på www.goodtogreat.se 

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera