Gustaf Ström till Team Catella

PRESSMEDDELANDE    

Stockholm 16 juli

 

Vi är glada att meddela att Gustaf Ström kommer att ingå som en ny spelare i Team Catella.

Gustaf Ström har under flera år jobbat dedikerat och seriöst för att utveckla sin tennis, på ett års tid har Gustaf gått från 489 ITF världsranking för juniorer till att vara rankad 141 på ITF världsrankingen.

 ”Gustaf har imponerat mycket med att jobba målmedvetet och seriöst, vilket har gett bra resultat, det känns helt rätt att Gustaf Ström erbjuds chansen i Team Catella. Med sin seriösa hållning till tennis och talang så har Gustaf stor potential att nå långt” säger Mikael Tillström Head of Operations Good to Great Tennis Academy.

 

För mer information, vänligen kontakta:                                          

Mikael Tillström

Head of Operations Good to Great Tennis Academy                           

+46 (0) 70 – 8304986                                                      

mikael@goodtogreat.se                                

 

 

 

|Om Good To Great | Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennisspelare. Visionen är att bygga norra Europas ledande tenniscenter för utveckling av tennisspelare. Under mars månad 2018 öppnade Good to Great en toppmodern anläggning, Catella Arena i Danderyd med fantastiska möjligheter att hjälpa fler ambitiösa ungdomar med sin idrottssatsning. Läs mer på www.goodtogreat.se

 

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera