Jonas Arnesen, ny samarbetspartner till Good to Great

Jonas Arnesen, ny samarbetspartner till Good to Great

 

Arnesen är två gånger utsedd till Sveriges främste tennisjournalist. Har följt svensk och internationell tennis i snart 40 år. Skrev 2005 tillsammans med världstvåan Magnus Norman och frilansjournalisten Patrik Cederlund boken Tennis off the record.

 

Good to Greats övergripande mål är att bidra till att Sverige åter blir en stormakt i tennis.

– Att sporten syns och hörs mer i såväl media som på sociala medier är en av många delar i detta arbete. Dels för att de redan intresserade ska få ”sitt” men också för att skapa ett intresse hos de yngre, det är bland dem vi kan hitta framtidens stjärnor,säger Nicklas Kulti som tillsammans med Magnus Norman och Mikael Tillström grundat Good to Great.

 

– Vi är mycket glada att i dag kunna presentera tennisjournalisten Jonas Arnesen som ny samarbetspartner. Jonas har på nära håll följt svensk och internationell tennis i närmare 40 år och med sin insiktsfulla och undersökande journalistik anser vi att Jonas är Sveriges främste tennisskribent, säger Nicklas Kulti.

 

 Att Good to Great strävar efter ett brett samarbete i svensk tennis kommer att prägla hemsidan. Även om där blir ett extra fokus på Good to Greats spelare och verksamhet är ambitionen att också spegla vad som i övrigt händer i svensk och internationell tennis, säger Arnesen.

 

 

 

För mer information, vänligen kontakta:  

Nicklas Kulti, 

Founding Partner Good to Great  

+46 (0) 70 – 871 04 22  

nicklas@goodtogreat.se 

www.goodtogreat.se

 

 

|Om Good To Great| Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennis och padelspelare. Visionen är att skapa norra Europas ledande arena för utveckling av tennis och padelspelare. I mars 2018 stod akademins nya toppmoderna anläggning klar med fantastiska möjligheter att hjälpa fler ambitiösa ungdomar med sin idrottssatsning. Läs mer på www.goodtogreat.se
 

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera