Ny tränare på Good to Great Tennis Academy

 

 

Vi är mycket glada att kunna presentera Dejan Zlicar från Kroatien som en ytterligare förstärkning till vårt redan starka team av tennis och fystränare på Good to Great Tennis Academy. Dejan är en mycket ambitiös tränare med höga målsättningar i sin tränarkarriär. Han har varit verksam som national coach i Kroatien i många år samt hitting partner till flertalet WTA och ATP spelare. Dejan har varit ansvarig coach för flera yngre spelare med framgångsrika resultat. Nedan följer några exempel.

 

Krznaric Noa – final Orange Bowl och vann Eddie Herr U12.

Ruzic Antonia – vann Kroatiska mästerskapen U12 och U14, rankad topp 30 U14 Tennis Europe.

Skvorc Karlo – vann Kroatiska mästerskapen U12, U14, U16, rankad topp 10 U14 Tennis Europe.

 

Utöver sitt arbete på tennisbanan har Dejan en Bachelor of Sport från Universitetet i Zagreb med en Specialist Master degree i tennis. 

 

”Dejan har en personlighet som tilltalar oss. Han är ödmjuk och jobbar på med stort fokus. Han har hela tiden vidareutbildat sig och har mål med sin tränarkarriär och det är något som vi värdesätter . Utöver det har han bevisligen haft stor framgång med sina spelare” säger Magnus Norman Sportchef på Good to Great

 

Dejan kommer främst att jobba med spelare i åldern 11-16 år samt med Good to Great After School program. Utöver detta kommer Dejan också att resa på främst nationella tävlingar såsom JSM, Båstadtennis och SALK Open. 

 

 

För mer information, vänligen kontakta:                                              

Nicklas Kulti, Founding Partner Good to Great                   
+46 (0) 70 – 871 04 22  

nicklas@goodtogreatworld.com                                           

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera