Satsar på Padel

 

GOOD TO GREAT SATSAR PÅ PADEL

 

Padel är idag en av de mest expansiva sporten i Sverige och med Good to Greats toppmoderna anläggning, Catella Arena i Danderyd, skapas en padelverksamhet med ett långsiktigt fokus på att få padel att växa som sport. Träning för juniorer, elit, och motionärer kommer erbjudas. Tävlingar och seriespel kommer även att arrangeras i anläggningen som planeras att öppna i mars månad.

 

Catella Arena kommer att bestå av tre padelbanor inomhus och tre utomhus, sju tennisbanor inomhus och sju utomhus, idrottsskadeklinik, toppmodernt gym på 350 kvm, övernattningsrum och restaurang för frukost, lunch och middag.

 

Good to Great Tennis Academy är basen för några av de bästa och mest lovande tennisjuniorerna och seniorerna i världen. Det långsiktiga målet är att utveckla framtidens världsstjärnor även inom padel genom vårt helhetskoncept som vi jobbar med inom tennis.

 

”Vi är glada att anställa Mattias Mikulski som Head of Padel för Good to Great, Mattias har en tävlingsbakgrund från tennis, innebandy och padel samt är medlem i styrelsen för Svenska Padelförbundet. Vi ser många likheter mellan tennis och padel som är den kanske snabbaste växande sporten i Sverige, säger Nicklas Kulti, Founding Partner Good to Great som fortsätter, vår ambition är att utveckla padel för juniorer, elit och motionärer”

 

”Med Good to Greats spännande padelsatsning har vi en helt unik möjlighet att skapa en verksamhet i absolut världsklass, med fys och idrottsskadebehandlingar samt viktiga funktioner som kost, skolgång och boende på arenan kan vi erbjuda en helhetslösning för satsande elitspelare”, säger Mattias Mikulski, Head of Padel på Good to Great.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Kulti, Founding Partner Good to Great
nicklas@goodtogreatworld.com

070 871 04 22

 

Mattias Mikulski, Head of Padel Good to Great

mattias@goodtogreatworld.com

079 101 00 13

 

www.goodtogreatworld.com

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera