Team EY

        

Good to Great Tennis Academy och EY kommer göra en gemensam tennissatsning på unga tennistjejer, Good to Great Team EY. Möjligheter skapas för lovande 13 & 14 års tjejer i Sverige som senare även kan involvera killar i samma ålder.

Satsningen kommer att ske i minst fem år med Jonas Svensson som ansvarig coach för Teamet. EY möjliggör att tjejerna kan träna med ett helhetsupplägg inom tennis, fys, ett medicinskt nätverk kopplat till teamet och tävla internationellt. Team EY spelarna hävdar sig bra internationellt och satsningen innebär att de får träna och tävla i en miljö i världsklass.

”Vi är stolta och glada att tillsammans med EY skapa förutsättningar för unga tjejer som har en stark inre passion att nå sina drömmar inom tennis” säger Nicklas Kulti, partner Good to Great Tennis Academy och fortsätter ”i en individuell idrott som tennis så är det viktigt att tillsammans kunna träna, tävla och skapa gemensamma mål.”

“Att få vara med och göra skillnad och skapa förutsättningar för en yngre generation är viktigt för EY” säger Jesper Almström Sverigechef på EY 

 

Spelarna i Team EY är:

Ida Johansson Född: 2004

Agnes Mitteregger Född: 2004

Tilde Strömqvist Född: 2004

Emelie Westin Född: 2004

June Björk Född: 2005

Lisen Rinman Född: 2005 (ej med på bilden)

 

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Kulti, Partner Good to Great Tennis Academy
+46 (0) 70 – 871 04 22
nicklas@goodtogreatworld.com 

 

|Om Good To Great | Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennisspelare. Visionen är att bygga norra Europas ledande tenniscenter för utveckling av tennisspelare. I mars 2018 står akademins nya toppmoderna anläggning klar med fantastiska möjligheter att hjälpa fler ambitiösa ungdomar med sin idrottssatsning. Läs mer på www.goodtogreatworld.com 

 

Det här mejlet skickades till pressify+@meltwater.com

Good to Great Tennis Academy, Mjölnarvägen 1, Stockholm, Stockholm 177 41, Sverige

Avregistrera