Nya After School program

Efter sommaren startar Good to Great Tennis Academy det nya After School programmet. Programmet innebär att Du som spelare får din individuella tränare från akademin och man är som mest 3 spelare på banan vid varje träningspass. Du har alltid samma tränare från akademin. Individuella utvecklingsplaner utarbetas under terminen som man kan träna vidare på med sina föräldrar eller i sin hemmaklubb. Programmen är utarbetade av akademins grundare och innehållet i träningen följer akademins principer och grundfilosofi.

Som spelare väljer man vilken eller vilka dagar man vill träna med akademin. Du kanske tränar med klubben tre dagar i veckan och då kan det vara bra att komplettera med ytterligare något pass i veckan. Om man registrerar sig för programmet finns också möjlligheten att addera till fysträning i små grupper i kombination med tennisen. Fysträningen sker i samarbete med AIMX som har flera års erfarenhet att jobba med tennisspelare i alla åldrar från 12-13 år upp till världselit. Skulle man inte ha möjlighet att vara med på fysträningen så finns möjligheten att köpa det virituella fysprogrammet som utarbetats av Good to Great Tennis Academy och AIMX. Detta är något helt unikt som inte gjorts på detta sättet tidigare. För 1 000 kr per månad får Du tillgång till dagliga träningsprogram levererade till Dig som spelare via en applikation i telefonen. Det betyder att Du kan träna vart Du än befinner Dig i världen och spelarna i Good to Great Tennis Academy fulltidsprogram använder sig av denna applikation. Med ett fystest i början av terminen och ett i slutet av terminen kan Du lätt se om Du förbättrat Dig som spelare.

Vill du utöver själva träningen ha hjälp med kosten? Då har Du samma möjlighet som akademispelarna att få hjälp av Louise Tjernqvist som är Good to Great Tennis Academys hälsorådgivare. Vi kan varmt rekommendera en konsultation med Louise för att optimera Din hälsa och därmed prestation. Som registreradd spelare får Du avdrag mot normal prislista för besök hos Louise.

Utöver det profesionella upplägget kommer Du som spelare få andra specialerbjudanden och inbjudningar från Good to Great Tennis Academy.

Anmäl dig här!