Om Good to Great

Vi som står bakom Good to Great heter Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström. Förutom den brinnande passionen för sporten har vi en sak gemensamt – vi har alla tagit klivet från bra tennisspelare till världsklass. Vi har alla vunnit Davis Cup för Sverige och varit rankade bland de bästa i världen.

Vi vet alla tre vad som krävs för att nå toppen. Det är många hårda timmar som ligger bakom framgången men vi kan lova er att det är värt varenda sekund den dag man står där med pokalen över huvudet. Genom våra erfarenheter har vi som mål att utveckla tennisspelare från Good to Great samt att förbereda ungdomar för livet på och utanför tennisbanan.

Vår filosofi

Att bli bra i idrott är enligt oss en livsstil – 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Engagemang är ett nyckelord för oss. Och det måste finnas hos alla inblandade: hos tränare, föräldrar, andra anhöriga och framför allt – hos spelaren själv. Vi kommer att sträva efter att ge alla spelare bästa möjliga verktyg att utveckla sin tennis men det är fortfarande upp till spelaren att ta det sista steget! Vi pratar ofta om ”det egna inre drivet”.

C.A.R.E. Concentration – Attitude – Respect – Energy

Hela vår verksamhet vilar på vårt egenutvecklade koncept som heter CARE. Oavsett om det gäller tennisträning, fysträning eller bemötande av andra människor så är detta oerhört viktigt för oss.

Uppförandekod och andra riktlinjer inom sport.

Vi lutar oss mot Riksidrottsförbundets (rf.se) riktlinjer och uppförandekoder för spelare, tränare och övriga personal involverade i Good to Great World AB.