Padelskola

Padelskola 2023 – upp till 18 år

Vi erbjuder Padelskola till alla juniorer. I dagsläget är alla platser fullbokade. Om du vill anmäla dig till vår kölista är du välkommen att göra det. Platser erbjuds kontinuerligt under terminens gång med principen om en spelare slutar frågar vi nästa person från kölistan.

För anmälan klicka här

Vill du ha mer information? Vänligen kontakta padel@goodtogreat.se

Padelbuss

För barn som går i grundskolan (åk 1-3) erbjuds upphämtning på skolor inom Danderyds Kommun. För att upphämtning ska ske på just er skola krävs det att föräldrarna kan samla en mindre grupp av barn från samma skola eller klass.

C.A.R.E. Concentration – Attitude – Respect – Energy

Hela vår verksamhet vilar på vårt egenutvecklade koncept som heter CARE. Oavsett om det gäller padelträning, fysträning eller bemötande av andra människor så är detta oerhört viktigt för oss.

C – Concentration

När vi är på banan är vi fokuserade och lyssnar på vad vår tränare säger. Vi försöker att vara koncentrerade under hela träningen. 

A – Attitude

Vi har alltid en snäll och schysst attityd gentemot våra träningskompisar och tränare, både på och utanför banan.

R -Respect

Vi har alla olika bakgrunder och förutsättningar. På GTG respekterar vi varandra genom att exempelvis komma i tid och göra det vår tränare ber oss att göra.  Vi visar också respekt för vår sport och gör alltid vårt bästa.

E – Energy

När vi spelar på GTG har vi alltid en positiv energi och vi kämpar på banan.