Partners

Vi har en stark övertygelse att det bästa sättet för ett företag att nå sin målgrupp är att i handling bevisa sitt engagemang, och i Good to Greats partnerskap genom ett ”nytänk” och ambitiösa ungdomar för framtiden. Vi utgår från våra partners behov och hur vi kan skapa affärsnytta. Vi strävar efter att hjälpa våra partners med relationsskapande aktiviteter för befintliga och potentiella målgrupper.

Våra partners gör en viktig skillnad för svensk tennis framtid och kan på ett naturligt sätt berätta om sitt engagemang på intressanta mötesplatser där Good to Great är en aktiv part. Vi eftersträvar en äkta, stark och rolig relation tillsammans med våra partners där vi tillsammans skapar möjligheter.

Vill du bli partner till Good to Great?

Kontakta Nicklas Kulti: nicklas@goodtogreat.se

Main partners
Ernst & Young

Building a better working world beskriver syftet med vår verksamhet. Våra insikter och tjänster bidrar till att bygga förtroende på finansmarknader och skapa långsiktigt värde för kunder, medarbetare och samhället i stort.

Arena Partner - Collector Bank

Collector är specialiserade på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Vi är företagens komplement till traditionella storbanker.

Team partners
Partners

AddPro koncernen etablerades år 2000 med syftet/målet att skapa konkurrenskraft inom säker & effektiv IT. AddPro är idag en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige och vi arbetar ständigt med att skapa verkligt värde i våra kunders affärstransformation med hjälp av digital innovation.

– På AddPro är vi ambitiösa och opportunistiska och vi vill vara delaktiga i saker som är bra för både samhället och affärer. Precis som GTG vet vi att bra saker kan bli bättre och där vill vi vara en katalysator för att få det att hända! Det handlar b.la. om att bidra till att ge ungdomar möjlighet att förverkliga sina drömmar inom sin sport likväl som att vi vill vara med att bidra till att göra företagsnätverket ”Great” inom GTG. Vi är även mycket tacksamma över att få bli akademins officiella IT-partner.

Inom AddPro har vi varit mycket involverade i Padelns framsteg i Sverige då vi även är med som sponsorer och drivkraft bakom Swedish Padel Open (SPO).

Padel är den snabbast växande sporten i Sverige och naturligtvis finns en vision om att på sikt skapa en motsvarighet till det ”svenska tennisundret” och vi gillar när det går snabbt, säger AddPros VD Nicklas Persson.

”Det handlar om prestation. Det handlar om effektivitet. Det handlar om engagemang. BMW är stolt partner till Good to Great Tennis Academy där de bästa tränarna i den bästa tekniska anläggningen kommer att skapa morgondagens mästare.” – Emmanuel Bret, VD BMW Sverige

Orrön Energy är ett oberoende publikt bolag (Nasdaq Stockholm: “ORRON”) inom förnybar energi och en del av Lundin Group of Companies. Orrön Energys kärnportfölj består av högkvalitativa, kassaflödesgenererande tillgångar i Norden samt egenutvecklade tillväxtprojekt i Norden och Europa. Med betydande kapacitet att finansiera ytterligare tillväxt, starkt stöd från en större aktieägare, samt en bolagsledning och styrelse med bevisad förmåga att investera i, leda och växa framgångsrika bolag, är Orrön Energy i en unik position att skapa aktieägarvärde genom energiomställningen.

Med vår tekniska kunskap och kompetens inom digitalisering har vi för avsikt att kombinera kontinuerlig innovation med respekt för planeten samtidigt som vi lägger till värde för våra kunders verksamhet. Tillsammans. Byggnad genom byggnad. Enhet per enhet. Kilowatt efter kilowatt. Megabyte av megabyte – vi utformar din framtid. I dag.

Rejlers har i många år fokuserat på hälsofrågor. Vi uppmuntrar motion som löpning, tennis och skidåkning. Sport och tävling är en naturlig del av vår kultur. Därför är vi stolta över att vara sponsor för elitungdomar och hjälpa dem att uppnå sina mål och drömmar. Ambitionen är tillsammans med Good to Great att utveckla tennis talanger i Norden och skapa en ”Team Rejlers” där utvalda spelare ska inkluderas, säger Peter Rejler.

Designa din framtid. I dag.

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, projektutveckling och fastighetsförvaltning.

”Goals” är samlingsnamnet på alla våra sponsoraktiviteter och syftar till att förverkliga mål. Våra egna och de som sätts upp av samhället, föreningar, idrottare och organisationer. Vi vill aktivt medverka till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhället och nästa generation. Därför  är vi med och sponsrar Good to Great.

En större förmögenhet och ofta en komplexitet i sin ekonomi tillhör några av de gemensamma nämnare som kännetecknas hos kunder inom Söderberg & Partners Förmögenhetsrådgivning.

Detta innebär normalt ett ökat behov av en övergripande strategi, struktur och förvaltning. Vi blir därför en naturlig partner för privatpersoner, familjer, entreprenörer, privata och utländska företag samt stiftelser. Vi erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov.

Vi har utöver förmögenhetsrådgivare även erfarna skattrådgivare, familjejurister, bolagsekonomer samt andra specialister. Det finns alltid professionell hjälp att få nära till hands för kunderna inom Förmögenhetsrådgivningen, oavsett vilka frågor som dyker upp i livets olika skeden. Vi strävar efter att vara en långsiktig partner, inte en säljare av egenproducerade produkter och tjänster. Vi är övertygade om att vi därmed har de bästa förutsättningarna att minimera intressekonflikter, öka transparensen över vad ni som kund verkligen betalar samt maximera våra kunders potentiella avkastning. Detta innebär att Söderberg & Partners Förmögenhetsrådgivning tillsammans med er som kund utvecklar ett långsiktigt partnerskap baserat på ömsesidigt förtroende.

Socialt ansvar och engagemang har alltid varit viktigt för Söderberg & Partners och är idag en integrerad del av verksamheten. Samarbetet med Good to Great är en del av detta som förhoppningsvis kan inspirera barn och ungdomar till att förverkliga sina mål och drömmar.

Chicago-baserade Wilson Sporting Goods Co är ett dotterbolag till Amer Sports och är ett av världens ledande tillverkare av högpresterande sportutrustning, kläder och tillbehör. ”Som världsledande utvecklare av tennisprodukter är vi mycket glada att få stötta GtG som är en av de bästa tennis akademier i världen med våran utrustning. GtG och Wilson delar samma vision att utveckla och stötta tennisspelare som är på väg till toppen och vi är glada över att få vara en del av denna resan” Wilson använder player insights för att utveckla produkter som driver tennisutrustning till nya områden och nivåer. Genom sitt engagemang att skapa produkter som gör det möjligt för idrottare på alla nivåer att prestera sitt bästa, har Wilson förtjänat sin plats som ledare i sportartiklar i över ett sekel.

Partners