Partners

Vi har en stark övertygelse att det bästa sättet för ett företag att nå sin målgrupp är att i handling bevisa sitt engagemang, och i Good to Greats partnerskap genom ett ”nytänk” och ambitiösa ungdomar för framtiden. Vi utgår från våra partners behov och hur vi kan skapa affärsnytta. Vi strävar efter att hjälpa våra partners med relationsskapande aktiviteter för befintliga och potentiella målgrupper.

Våra partners gör en viktig skillnad för svensk tennis framtid och kan på ett naturligt sätt berätta om sitt engagemang på intressanta mötesplatser där Good to Great är en aktiv part. Vi eftersträvar en äkta, stark och rolig relation tillsammans med våra partners där vi tillsammans skapar möjligheter.

Vill du bli partner till Good to Great?

Kontakta Nicklas Kulti: nicklas@goodtogreat.se

Main partners
Catella

Catella är en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar och fondförvaltning, med verksamhet i 15 länder.

”Catella är sedan 30 år en stolt och långsiktig sponsor av svensk tennis. Genom satsningen på Good to Great vill vi bidra till att ge unga tennistalanger förutsätt­ningar att utvecklas på vägen mot världseliten.” säger Knut Pedersen, VD Catella.

Lundin Energy

Lundin Energy är ett av Europas ledande oberoende bolag för prospektering och produktion av olja och gas. Vi strävar efter att bygga ut olje- och gasresurser på ett effektivt och ansvarsfullt sätt för en hållbar framtid med låga koldioxidutsläpp.

”Lundin Energy brinner för att vara bäst i klassen när det gäller att prospektera efter, och producera olja på ett innovativt sätt. Good to Great har byggt sin egna innovativa metod för att stödja unga tennisspelare i deras passion att nå sin fulla potential. Som ett ansvarsfullt företag strävar vi efter att ha en positiv samhällspåverkan, särskilt i de lokala samhällen där vi har verksamhet. Detta gör vi genom att stödja de som delar våra värderingar, nämligen innovation, entreprenörskap och laganda, via vårt sponsorprogram ”Investing in the Future”. Det gör mig stolt att vi, sedan länge, har stöttat Good to Great och nästa generation av tennisspelare i världsklass.” Nick Walker, Koncernchef och VD, Lundin Energy

Team partners
Partners

AddPro koncernen etablerades år 2000 med syftet/målet att skapa konkurrenskraft inom säker & effektiv IT. AddPro är idag en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige och vi arbetar ständigt med att skapa verkligt värde i våra kunders affärstransformation med hjälp av digital innovation.

– På AddPro är vi ambitiösa och opportunistiska och vi vill vara delaktiga i saker som är bra för både samhället och affärer. Precis som GTG vet vi att bra saker kan bli bättre och där vill vi vara en katalysator för att få det att hända! Det handlar b.la. om att bidra till att ge ungdomar möjlighet att förverkliga sina drömmar inom sin sport likväl som att vi vill vara med att bidra till att göra företagsnätverket ”Great” inom GTG. Vi är även mycket tacksamma över att få bli akademins officiella IT-partner.

Inom AddPro har vi varit mycket involverade i Padelns framsteg i Sverige då vi även är med som sponsorer och drivkraft bakom Swedish Padel Open (SPO).

Padel är den snabbast växande sporten i Sverige och naturligtvis finns en vision om att på sikt skapa en motsvarighet till det ”svenska tennisundret” och vi gillar när det går snabbt, säger AddPros VD Nicklas Persson.

”Det handlar om prestation. Det handlar om effektivitet. Det handlar om engagemang. BMW är stolt partner till Good to Great Tennis Academy där de bästa tränarna i den bästa tekniska anläggningen kommer att skapa morgondagens mästare.” – Emmanuel Bret, VD BMW Sverige

Med vår tekniska kunskap och kompetens inom digitalisering har vi för avsikt att kombinera kontinuerlig innovation med respekt för planeten samtidigt som vi lägger till värde för våra kunders verksamhet. Tillsammans. Byggnad genom byggnad. Enhet per enhet. Kilowatt efter kilowatt. Megabyte av megabyte – vi utformar din framtid. I dag.

Rejlers har i många år fokuserat på hälsofrågor. Vi uppmuntrar motion som löpning, tennis och skidåkning. Sport och tävling är en naturlig del av vår kultur. Därför är vi stolta över att vara sponsor för elitungdomar och hjälpa dem att uppnå sina mål och drömmar. Ambitionen är tillsammans med Good to Great att utveckla tennis talanger i Norden och skapa en ”Team Rejlers” där utvalda spelare ska inkluderas, säger Peter Rejler.

Designa din framtid. I dag.

”Vi på Ryska Posten har sedan starten anpassat vår service efter våra kunders behov och har med den strategin som bas växt från en lokal budfirma till ett fullserviceföretag som levererar service över hela världen. Idag erbjuder vi tjänster inom allt från bemanning, skafferi, event, hantverkshjälp & global logistik till lokal budservice. För oss har det alltid varit viktigt med hälsa, vilket vi tror är en starkt bidragande faktor till prestation och välmående. Hösten 2017 startade vi Ryska Posten Padel Team, dels för att satsa på elit, men också för att kunna erbjuda olika träningsformer till våra medarbetare. Samarbetet som vi nu dragit igång med Good to Great ligger helt i linje med både vårt hälsotänk och vår strävan om att ständigt utvecklas. Vi ser fram emot att göra stordåd tillsammans!”

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, projektutveckling och fastighetsförvaltning.

”Goals” är samlingsnamnet på alla våra sponsoraktiviteter och syftar till att förverkliga mål. Våra egna och de som sätts upp av samhället, föreningar, idrottare och organisationer. Vi vill aktivt medverka till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhället och nästa generation. Därför  är vi med och sponsrar Good to Great.

Unisport är marknadsledande i Norden när det gäller underlag och material till idrotts- och motionsanläggningar. I produktutbudet finns konstgräs, sportgolv, sporthallsinredning, friidrott, tennis, padel, gym&fitness, multiarenor, gymnastik, läktarsystem mm.

Unisports vision är ett hälsosammare samhälle. Genom att bygga attraktiva idrotts- och motionsanläggningar får vi fler människor att använda dem, vilket leder till bättre hälsa i samhället som helhet.

Scandinavian Risk Solutions (SRS) är en ledande leverantör av säkerhetstjänster för svenska och internationella intressen i Sverige och utomlands. Som strategisk säkerhetspartner erbjuder SRS effektiv säkerhetsledning, person-, fysisk- och cybersäkerhet i form av operativ riskhantering och strategiska beslutsunderlag inom ramen för best-practice konceptet Security Risk Management (SRM). SRS har sedan 2004 framgångsrikt levererat säkerhets- och krisstöd till privatpersoner, organisationer, företag och myndigheter.

SRS vision och ägardirektiv innebär ett långsiktigt samhällsengagemang, där en del av överskottet återinvesteras i ideella projekt inom ramen för SRS CSR strategi. Ungdomsidrotten är viktigt för Sveriges framtida konkurrenskraft och vi tror starkt på att vårt samarbete med Good to Great kommer att göra skillnad för de Sveriges unga talanger inom tennis.

En större förmögenhet och ofta en komplexitet i sin ekonomi tillhör några av de gemensamma nämnare som kännetecknas hos kunder inom Söderberg & Partners Förmögenhetsrådgivning.

Detta innebär normalt ett ökat behov av en övergripande strategi, struktur och förvaltning. Vi blir därför en naturlig partner för privatpersoner, familjer, entreprenörer, privata och utländska företag samt stiftelser. Vi erbjuder skräddarsydd och kvalificerad rådgivning utifrån varje kunds unika behov.

Vi har utöver förmögenhetsrådgivare även erfarna skattrådgivare, familjejurister, bolagsekonomer samt andra specialister. Det finns alltid professionell hjälp att få nära till hands för kunderna inom Förmögenhetsrådgivningen, oavsett vilka frågor som dyker upp i livets olika skeden. Vi strävar efter att vara en långsiktig partner, inte en säljare av egenproducerade produkter och tjänster. Vi är övertygade om att vi därmed har de bästa förutsättningarna att minimera intressekonflikter, öka transparensen över vad ni som kund verkligen betalar samt maximera våra kunders potentiella avkastning. Detta innebär att Söderberg & Partners Förmögenhetsrådgivning tillsammans med er som kund utvecklar ett långsiktigt partnerskap baserat på ömsesidigt förtroende.

Socialt ansvar och engagemang har alltid varit viktigt för Söderberg & Partners och är idag en integrerad del av verksamheten. Samarbetet med Good to Great är en del av detta som förhoppningsvis kan inspirera barn och ungdomar till att förverkliga sina mål och drömmar.

Chicago-baserade Wilson Sporting Goods Co är ett dotterbolag till Amer Sports och är ett av världens ledande tillverkare av högpresterande sportutrustning, kläder och tillbehör. ”Som världsledande utvecklare av tennisprodukter är vi mycket glada att få stötta GtG som är en av de bästa tennis akademier i världen med våran utrustning. GtG och Wilson delar samma vision att utveckla och stötta tennisspelare som är på väg till toppen och vi är glada över att få vara en del av denna resan” Wilson använder player insights för att utveckla produkter som driver tennisutrustning till nya områden och nivåer. Genom sitt engagemang att skapa produkter som gör det möjligt för idrottare på alla nivåer att prestera sitt bästa, har Wilson förtjänat sin plats som ledare i sportartiklar i över ett sekel.

Partners